Voorstellen

Welkom op de website van Sparkle Of Life…..Ik zal mezelf even voorstellen.

Ik ben Ursula en woon samen met mijn gezin en 9 Shelties in het Gelderse Winssen (gemeente Beuningen).                                                                                                   Toen Indy in juni 2010 als pup bij ons kwam wonen, veranderde mijn leven.
Ik ben van huis uit opgegroeid met honden en toen ik op mezelf ging wonen heb ik ook altijd 1 of meerdere honden gehad.
Maar de komst van een Sheltie veranderde voor mij alles…..
Wat een fantastisch hondje vond ik het, mijn Indy. Zo geweldig dat ik er al snel een 2de sheltie bij wilde. Eind december 2010 is Luna geboren en op mijn verjaardag kon ik haar op gaan halen.                                                                                                                Beide shelties komen uit de sheltiekennel Heathers Hill. Het was voor mij al snel duidelijk dat ik eens een nestje met de shelties wilde fokken.Op 10 september 2012 is dan ook het eerste nestje van Indy geboren,  waarvan 2 teefjes – Arusha en Aquila bij mij zijn blijven wonen.                                                                                                                             Voor mij was dit nestje de start van Sparkle Of Life…..mijn sprankeling van het leven!         Uit het eerste nestje van Luna is Binche bij ons blijven wonen. Binche is geopereerd aan een hartafwijking en met hem wordt dan ook niet gefokt. Sinds april 2014 zijn Binche en ik gestart met Dogdance, waar we beiden erg van genieten.                                               Onze jongste teefjes Hope & Joy zijn dochters van Aquila en Arusha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA