Info

Heeft u interesse in een sheltie pup, dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.
De pups worden hier in huis geboren, hier zullen ze ook blijven totdat ze met hun nieuwe baasjes mee naar huis gaan. In de tijd dat ze hier in huis wonen worden de pups zoveel mogelijk gesocialiseerd. Ze maken een ritje in de auto, gaan naar buiten, andere honden, omgang met kinderen en de gewone dagelijkse dingen. De pups krijgen een goede basis mee en hierna is het aan de nieuwe baasjes om dit voort te zetten.

Voordat de pups mee naar hun nieuwe huis gaan zijn ze al meerdere keren ontwormd, hebben ze hun eerste enting gehad en zijn ze onderzocht door de dierenarts, zijn hun ogen getest op oogafwijkingen en zijn ze gechipt door de Raad van Beheer. Elke pup krijgt een Europees dierenpaspoort, DNA-profiel en natuurlijk een stamboom van de Raad van Beheer.

Ik ben lid van de NSV (Nederlandse Sheltie Vereniging).
Gezondheid, karakter en schoonheid staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn shelties en hun pups worden liefdevol in huis grootgebracht, omringd door andere honden en kinderen.

De Sheltie is een geweldige hond, daarom zullen nieuwe eigenaren zorgvuldig uitgezocht worden.  Ik ben op zoek naar de best mogelijke pupkopers, die bereid zijn de pup vanaf week 4 meerdere keren te bezoeken. Voor mij is het belangrijk informatie en raad te geven en voor u is het belangrijk de herkomst van uw pup te leren kennen.

Wanneer u zich aanmeldt voor een pup betekent dit niet automatisch dat u ook een pup krijgt toegewezen, ik beslis zelf aan wie ik wel of geen pup verkoop. De nieuwe pup eigenaren zal ik waar nodig zo goed mogelijk proberen te begeleiden. Ik behoud mij altijd het recht op eerste keus uit het nest ook al was dit aanvankelijk niet de bedoeling. Ik werk niet met een wachtlijst, maar wil graag voor elke pup de juiste match vinden.

Voor de rasstandaard van de Sheltie klik hier

Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen, per e-mail ursula@sparkleshelties.nl 

Ik sta u graag te woord om u alles te vertellen over dit GEWELDIGE ras!

NSV